På årets Stavsmartn tilbyr vi flere aktiviteter for barn og unge.

Thomas tivoli, som har vært vår faste tilbyder av tivoli, besluttet å legge ned tidligere i år. Vi har vært i kontakt med flere andre aktører opptil flere ganger, men ikke lyktes med å få til en ny avtale, da de har gitt seg for sesongen. Derfor blir det dessverre ikke noe tivoli på Stavsmartn i år. Dette betyr imidlertid ikke at det blir mangel på moro på Stavsmartn!

Takket være et kjempeinitiativ fra Bygdeungdomslaget, vil det også i år være et godt tilbud av aktiviteter for barn og unge på Stavsmartn. Bygdeungdomslaget vil holde til på Landbrukstunet, og tilbyr blant annet aktiviteter med dyr, klassiske gårdsleker som hestesko- og støvelkasting, båltenning, vedkløyving, melkespann og stylter, samt swingoppvisning lørdag.

Tilbudet på Landbrukstunet er ellers utvidet med større trøtraktorbane og hyttebyggingsområde. Her finner du også Barnas Martn, hvor minikremmere står klare for å ta imot ivrige martnskunder.

I Stallringen vil det som alltid være barneridning og smådyrfjøs med blant annet marsvin, minigris, høner og kaniner. Det vil også være mulighet for å se sau, storfe og lama, og det vil avholdes en navnekonkurranse for lamaføllet som ble unnfanget under fjorårets Stavsmartn.  I tillegg arrangeres det for første gang kjepphestkonkurranse i regi av Stav Kjøre- og rideklubb.

Vi ønsker alle besøkende hjertelig velkommen til Stavsmartn!