Om Stavsmartn

Stavsmartn er et sted vi kan komme hjem til, et trygt sted der familie og venner kan samles og møtes. Et sted der vi kan møte utflyttede sambygdinger som tar turen hjem til akkurat denne helga i året. Et sted man med stolthet kan ta med seg venner fra nær og fjern for å vise frem. Vise hva vi er, har og får til her på Tretten.

 

Høsten har kommet, dyrene er sanket fra beite, jakta er i god gang og vi fortjener en pust i bakken.

Tiden mellom sommerferie og juleferie kan være lang. Når høstmørket kommer og temperaturen faller trenger vi et sted hvor vi kan samles, et sted vi kan reise hjem til, et sted vi kan finne glede.

På Stavsmartn kan man finne tilbake til de gode barndomsminnene, lukten av mat, skrik og skrål fra tivoli, lyden av hester, «katta i sekken», store traktorer, kalde føtter. Spenningen ved å se på Martnsopptoget, gå på jakt etter akkurat det du vil ha mellom alle salgsbodene. Ta en pust i bakken, varme seg i kafeteriaen, ut igjen, på en ny skattejakt.

Stavsmartn er ikke jeg, det er oss. Dugnadsånden lever i beste velgående her på Tretten. Det er nærmere 200 personer i sving for å skape de gode opplevelsene – enda flere når vi tar med alle frivillige som gjennom hele året samles for å forme Stavsmartn til det det er. Et Stavsmartn vi kan være stolte av.

Stavsmartn –
der historien møter nåtid.
Der bygd møter by.
Der historier fortelles – og skapes.

Ønsker du å bidra?

Vi har alltid behov for frivillige på Stavsmartn.

Lurer du på noe?

Send oss en e-post her:

13 + 9 =