Universell utforming

Parkering

Det er reservert handicapparkering nord for hestestatuen (innkjøring sør for Stavsplassen). Parkeringstillatelsen legges godt synlig i vindusruta. Det er fast dekke (grus) fra parkeringsplassen til martnsområdet.

 

Toaletter

Du finner handicap toaletter i sanitæranlegget på campingplassen vest på martnsområdet.

 

Fremkommelighet utendørs

Det er fast dekke (grus) på hele martnsområdet. Området er stort sett flatt, med noen få lette bakker. Vi forsøker å legge til rette for at alle skal ferdes trygt og uten hindringer.

 

Fremkommelighet innendørs

Det er fremkommelig for rullestol, rullator og barnevogn i Gutormshall, Hippodromen (utstillingshall), Havrebua og 1. etasje i Fonstadbygningen. Vi legger alt av kabler og ledninger under gulv, så det ikke skal være noen hindringer. I Hippodromen er det brede publikumsgater mellom utstillerne, og det er lagt opp til at du enkelt skal kunne ferdes trygt.

 

Mat og drikke

Se meny under «Mat og drikke».

 

Barnevogn

Det er fast dekke (grus) på hele martnsområdet og skal være fremkommelig for barnevogn. Det er også god plass for barnevogn inne i utstillerhalen Hippodromen og matservering i Gutormshallen.

 

Hørselsvennlig miljø

Havrebua er det miljøet vi anser som det beste hørselsvennlige miljøet på Stavsmartn. Dette er et mindre lokale med mindre akustikk.