Velkommen til Martnsfest i Gutormshall 22. oktober 2022.
I år kjører vi stand-up med Rasmus Wold og konsert med Byting. Dørene åpner 20:00 og Rasmus går på scenen 21:00 etterfulgt av Byting.
Det legges ut 500 billetter for salg og erfaringsvis så blir disse billettene utsolgt så her gjelder det å være rask.

 

Rasmus Wold
Rasmus er en ung komiker som allerede er godt etablert som standupkomiker. Han fikk sitt gjennombrudd på Lattergalla 2016 da han delte scene med blant annet Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Rønning. To år senere var han en del av Julelatter sammen med Nicolay Ramm og Jørgen Ep, som ble en av tidenes største publikumssuksesser på Klubbscenen.

I tillegg til stand up figurerer han i podcasten «Topp 3 med Mads og Rasmus» som Rasmus har sammen med Mads Hansen.

I 2021 kom han med boka Sportsidiot og turnerte med et soloshow med samme tittel.

Rasmus er i tillegg fast paneldeltager i Ramm, ferdig, gå! som nå går inn i sin andre sesong på NRK1, og er dessuten en profilert Liverpool-fan som stadig dukker opp i ulike sportsprogrammer.

På scenen er han rett og slett strålende! Han tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter, han har en svakhet for å leke med ord og er ikke redd for å si ting som kan være politisk ukorrekt.

Byting
Byting har siden oppstart i 2013 sluppet tre albumer og i tillegg gitt ut singler og LPér og spilt et stort antall livekonserter.
Mange fikk kanskje opp øyne og ører for Byting når den populære serien Rådebank gjorde stor suksess på NRK. Byting hadde flere sanger med i serien og sangene «Einaste Færr Meg» og «Høvdingen» ble godt kjent.

Byting spiller folkrock og country-inspirert musikk. Tekstene speiler gjenfortalte eller selvopplevde hendelser på godt og vondt, noe som gjør musikken ærlig og rå. Dette er en viktig del av Byting sitt uttrykk, noe som har truffet et bredt publikum og dannet en stor fanskare.

 

18 års aldersgrense og medbragt drikke er ikke lov.

Lurer du på noe?

Send oss en e-post her:

5 + 5 =