Øyerfjellet – rik på historier, rik på smaker, rik på inntrykk. Velkommen til Lokal Aften i Havrebua fredag 21. oktober kl 20:00. Du kan nå kjøpe billetter, men vær kjapp, det er kun 80 plasser tilgjengelig. 

 

Lokal Aften
Stig Skjerve x Mat fra Øyerfjellet

Stig Skjerve er godt kjent med Stavsmartn og Lokal Aften. Han var kokk under fjorårets Lokal Aften i Havrebua og under Stavsmartn. I år skal han komponere sammen de herligste retter fra «Mat fra Øyerfjellet» og lover en spennende meny med masse gode smaker. I tilleg blir det vinsmaking med mulighet for å kjøpe utvalgte viner i baren.

«Mat fra Øyerfjellet» er et fellesskap av gårdsbrukere i Øyer og Hafjell som tilbyr lokal kvalitetsmat direkte til kundene. «Mat fra Øyerfjellet» fokuserer på et mangfold av produkter basert på råvarer fra Øyer og Øyerfjellet. Vi ønsker at verdiskapingen skjer mest mulig lokalt og vil legge til rette for at flere gårdbrukere i Øyer vil starte med å produsere småskala håndverksmat.

 

«Øyerfjellet – Mitt og ditt»

Einar Odden og Bjørn Karlsen, forfatter og fotograf bak boken «Øyerfjellet – mitt og ditt», vil fortelle historier, gi turtips og viser bilder fra Øyerfjellet under Lokal Aften. 

Dette vil bli en unik kveld du ikke vil gå glipp av! 

Velkommen til Lokal Aften! 

 

HafjellOpp-BjoernKarlsen

Lurer du på noe?

Send oss en melding!

4 + 7 =