Lokal aften

Velkommen til Lokal Aften i Havrebua

Ingen mat smaker bedre enn den en et sjøl!

Lokal aften i Havrebua byr på matservering fra en lokal kokk som kokkelerer sammen en meny på lokale råvarer. I tillegg er det historiefortelling fra en lokal underholder. En hyggelig, innholdsrik og underholdende aften under martn. 

Lokal Aften

Årets Lokal Aften

Mat og historier fra Øyerfjellet!

Øyerfjellet – rik på historier, rik på smaker, rik på inntrykk. Under Lokal Aften i Havrebua komponerer den lokale kokken, Stig Skjerve, sammen smakene med «Mat fra Øyerfjellet». Einar Odden og Bjørn Karlsen, forfatter og fotograf bak boken «Øyerfjellet – mitt og ditt», forteller historier og viser bilder fra Øyerfjellet. I tillegg blir det vinsmaking tilpasset menyen.

Kun 80 plasser tilgjengelig, så her gjelder det å være kjapp med å bestille!

Fredag 21. oktober 2022

20:00

Havrebua, Stavsplassen, Tretten