Lokal aften
Velkommen til Lokal Aften i Havrebua
– Ingen mat smaker bedre enn den en et sjøl!
Lokal aften i Havrebua byr på matservering fra en lokal kokk som kokkelerer sammen en meny på lokale råvarer. I tillegg er det historiefortelling fra en lokal underholder. En hyggelig, innholdsrik og underholdende aften under martn.

Årets Lokal Aften
Mat og historier fra Øyerfjellet!
Øyerfjellet – rik på historier, rik på smaker, rik på inntrykk. Under Lokal Aften i Havrebua komponerer den lokale kokken, Stig Skjerve, sammen smakene med «Mat fra Øyerfjellet». Einar Odden og Bjørn Karlsen, forfatter og fotograf bak boken «Øyerfjellet – mitt og ditt», forteller historier og viser bilder fra Øyerfjellet. I tillegg blir det vinsmaking tilpasset menyen.
Kun 80 plasser tilgjengelig, så her gjelder det å være kjapp med å bestille!